НОВОСТИ MerPerle Resorts & Hotels in Nha Trang & Ho Chi Minh city

отель в Vietnam

НОВОСТИ

Список пресс-релизов

CHỦ TỊCH UBND TỈNH TÂY NINH KHEN TẶNG CÔNG TY CỔ PHẦN HÒN TẰM NHA TRANG

DANH SÁCH CÁC TÀI TRỢ CHƯƠNG TRÌNH NGÀY HỘI TRẺ EM KHUYẾT TẬT

PRESS RELEASE MERPERLE RESORTS & HOTELS SIGNED CONTRACT WITH MARRIOTT INTERNATIONAL GROUP

 

ky ket

http://cadn.com.vn/news/111_169070_them-mo-t-kha-ch-sa-n-da-ng-ca-p-quo-c-te-tren-da-.aspx

http://baodansinh.vn/hon-tam-ky-ket-hop-tac-quan-ly-resort-d60823.html

http://nguoilambao.vn/courtyard-by-marriott-nha-trang-ho-n-ta-m-resort-kien-truc-hien-dai-hai-hoa-cu-ng-thien-nhien-bie-n-da-o-n6209.html

http://m.nongnghiep.vn/khach-san-co-kien-truc-chau-au-sap-duoc-xay-tren-dao-hon-tam-post198138.html

http://www.baokhanhhoa.com.vn/du-lich/201707/ra-mat-thuong-hieu-khach-san-courtyard-by-marriott-nha-trang-hon-tam-resort-8047047/

https://tcdulichtphcm.vn/home/thong-tin/tin-tuc/5640-se-co-mot-khach-san-dang-cap-quoc-te-tren-dao-hon-tam

http://m.daidoanket.vn/tin-tuc/thong-tin-doanh-nghiep/lien-ket-mo-rong-de-cung-phat-trien-ben-vung-372840?view=mobile

http://www.baomoi.com/khach-san-co-kien-truc-chau-au-sap-duoc-xay-tren-dao-hon-tam/c/22737671.epi

http://vietnamarchitecture-nguyentienquang.blogspot.com/2012/04/thuong-hieu-marriott-vao-nha-trang-tt.html

http://canhovincityhcm.com/article/2691/http-baodansinh-vn/hon-tam-ky-ket-hop-tac-quan-ly-resort-d60823

http://baocongthuong.com.vn/ky-ket-xay-dung-kha-ch-sa-n-5-sao-courtyard-by-marriott-nha-trang-ho-n-ta-m-resort.html

http://www.vietnamtourism.com/index.php/news/items/19207

 

http://bvhttdl.gov.vn/su-kien/-/asset_publisher/GrYCMqxyx2pI/content/-iem-bao-hoat-ong-nganh-van-hoa-the-thao-va-du-lich-ngay-13-7-2017

http://news.skydoor.net/news/Khach_san_co_kien_truc_Chau_Au_sap_duoc_xay_tren_dao_Hon_Tam/2532938

http://nhatrang-travel.com/index.php?cat=0501&type=1&itemid=4390

http://khanhhoa.gov.vn/ArticleId/e545431c-a6d9-4416-a3cd-2c921255fc6e/du-lich-tiep-tuc-giu-muc-tang-truong-cao

http://minitrends.club/vi/2048030-H%C3%B2n-T%E1%BA%B1m-Nha-Trang-Vi%E1%BB%87t-Nam

http://ktv.org.vn/truyen-hinh/diem-den-cuoi-tuan/diem-den-cuoi-tuan-kham-pha-hon-tam-cac-tro-choi-tren-bien/

“SEABREACHER” WATER CRAFT IS NOW IN HON TAM

(Dân trí) –On April 16th, 2017 a new type of water craft named “SeaBreacher” under the shape of Killer Whale and Dolphin to be presented in Hon Tam island – Nha Trang bay, at MerPerle Sparkling Waves amusement area.

 Seabreacher water craft first time appears in Viet Nam.
Seabreacher water craft first time appears in Viet Nam.

 

About 5 feet for brief duration but generally they go just a few feet below the surface in order to keep the snorkel above the water.

It is surprisingly quick to pick up the basic operation of the Seabreacher and learn to navigate on the surface. Prolonged dives and other tricks take a little longer to master, but most pilots are proficient in a couple of days.

The new killer whale vessel, which is similar in size and scale to the real thing, incorporates new Orca inspired design features, including a fully panoramic bubble canopy, a more rounded off nose, new pectoral fins, and a functioning blowhole with the push of a button. The Seabreacher Y comes standard with the 230hp supercharged engine found in the X model, and offers the same high performance capabilities.

The Z model (Dolphin) is the first Seabreacher with a fully retractable snorkel, allowing pilot and passenger to experience the thrill of high speed 360 degree barrel rolls. The Z model, which replaces the original J model, retains the friendly dolphin style body but with much higher performance and “aquabatic” capabilities. You can also choose to have the Shark or Killer Whale body styles. This new model comes standard with a Rotax 230hp supercharged engine, two seats, and a fully vectored thrust system. If you’re looking for the most extreme watercraft on the market today, the Z model is definitely for you.

2

They have been designed to operate in salt water as well as fresh water and are designed to handle moderate ocean conditions. We do not recommend that novice operators operate them in surf or rough ocean conditions.

Viết Hảo.

Link to the news:

http://dulich.dantri.com.vn/du-lich/loai-tau-lan-giong-tau-tong-thong-donal-trump-xuat-hien-o-nha-trang-20170417064325118.htm

TÀU LẶN CÁ HEO ĐẦU TIÊN CÓ MẶT Ở BIỂN NHA TRANG, VIỆT NAM

Tàu lặn cá heo là một mô hình du lịch độc đáo lần đầu tiên có mặt tại biển Nha Trang, tỉnh Khánh Hòa của Việt Nam, mang đến trải nghiệm mới cho du khách.

Du khách tham gia lặn biển sẽ ngồi bên trong thân cá heo và… hồi hộp. Tàu sẽ lặn và búng lên ca trên mặt biển như một chú cá heo thực thụ.

Du khách ngồi phía sau ca bin của con tàu, đeo áo phao và được thắt dây an toàn. Người lái tàu ngồi khoang phía trước, khi tàu di chuyển trên mặt nước, buồng lái có thể mở nắp cho khách quan sát, và tàu bắt đầu lặn buồng lái sẽ đóng kín cửa. Chiếc tàu lướt nhanh, rồi chúi lặn xuống lòng biển, kính tàu trong vắt khiến du khách no mắt khi chứng kiến mọi sinh hoạt dưới lòng đại dương, rồi tàu trồi lên mặt nước, búng mình lên cao.

Tàu lặn cá heo có tên Seabreacher có thiết kế 2 chỗ ngồi, cho phép cùng lúc 2 người có trọng lượng dưới 240kg, di chuyển trên mặt nước với tốc độ 65 km/h. Khi lặn sâu khoảng 1,5 mét thì Seabreacher cho phép di chuyển với tốc độ khoảng 33 km/h. Nhưng nếu người sử dụng vô tình lặn quá sâu thì Seabreacher cũng sẽ tự động giảm năng lượng sử dụng và cũng sẽ tự động trồi lên mặt nuớc để bảo toàn khả năng vận hành và không gây nguy hiểm cho người sử dụng.

Tàu lặn cá heo là một trong 2 chiếc tàu lặn mà của Công ty CP Hòn Tằm Biển Nha Trang vừa mang về hồi đầu tháng 4.2017. Seabreacher Z với hình dạng chú cá heo và Seabreacher Y mang hình dạng của chú cá mập sát thủ. Tàu có thể lặn xuống dưới mặt nước và phóng lên khỏi mặt nước, giống như màn trình diễn của các chú cá thật.

Tàu có tính năng mạnh mẽ độc đáo nhất hiện nay. Tàu có chiều dài 5.18m; chiều rộng 0.9m; sải cánh 1.9m; trọng lượng 672kg và hoạt động với công suất 300 mã lực.

Seabreacher có thể vận hành trong môi trường nước mặn cũng như nước ngọt.

 

Phong Anh

 

http://duyendangvietnam.net.vn/kham-pha/tau-lan-ca-heo-dau-tien-co-mat-o-bien-nha-trang-viet-nam.html

NHA TRANG ĐÃ CÓ THIÊN ĐƯỜNG GIẢI TRÍ BIỂN

Khu du lịch Hòn Tằm được biết đến như một hòn đảo xanh nằm trong Vịnh Nha Trang, chỉ cần 15 phút đi ca nô là tới. Trong 10 năm, từ khi tiếp nhận hòn đảo này, đưa vào khai thác, Công ty Cổ phần biển Hòn Tằm đã liên tục đầu tư xây dựng, tạo ra những không gian vui chơi để du khách có thể tận hưởng những ngày nghỉ của mình tại đây mà không hề cảm thấy hoang phí. Với bãi biển đã được cải tạo, bờ cát mịn màng, sóng biển êm nằm trong Vịnh nha Trang kín gió, Hòn Tằm đã không ngừng đưa những trò chơi trên biển vào khu du lịch, và thực sự làm cho du khách thích thú. Để rồi, việc tạo ra một không gian giải trí trên biển hoàn toàn đa dạng và độc đáo là việc mà đơn vị tâm đắc đầu tư.

c_502_334_16777215_00_images_170417_thienduong1.jpg

Và vào ngày 16/4/2017, tại Khu du lịch đảo Hòn Tằm, Công ty Cổ phần Hòn Tằm Biển Nha Trang đã tổ chức Lễ ra mắt Thiên đường giải trí biển hàng đầu Việt Nam. Đặc biệt, giới thiệu một trò chơi trên biển hoàn toàn mới mẻ tại Việt Nam và là lần đầu tiên xuất hiện tại vùng biển Nha Trang, nơi có Vịnh biển nằm trong 29 Vịnh biển đẹp nhất thế giới. Công ty Cổ phần Hòn Tằm Biển Nha Trang đã nhập về hai Tàu lặn từ Mỹ và đưa vào hoạt động phục vụ khách du lịch trong và ngoài nước, độc quyền chỉ có ở đảo Hòn Tằm trong vòng 2 năm tới.

c_500_333_16777215_00_images_170417_thienduong2.jpg

Ngoài tàu lặn,Thiên đường giải trí Hòn Tằm còn có các trò chơi trên biển: Flyboad, Flying fish (Ca nô kéo phao bay), Dù bay đôi, Sea Walker (đi bộ dưới biển), Jet ski (mô tô nước). Tất cả du khách tham gia các trò chơi trên biển đều được các Kỹ thuật viên có nghiệp vụ hướng dẫn và được bảo hiểm. Riêng Seabreacher là tàu thể thao độc đáo, với tên gọi Seabreacher Y mang hình dạng của chú cá mập sát thủ và Seabreacher Z với hình dạng chú cá heo; có thể lặn xuống dưới măt nước và phóng lên khỏi mặt nước, giống như màn trình diễn của các chú cá thật. Tàu có thể chở một lúc hai người gồm lái tàu và khách.

c_500_246_16777215_00_images_170417_thienduong3.jpg

Tàu lặn thể thao cá mập cá heo tạo cho khách được ngắm nhìn san hô và từng đàn cá bơi lội dưới đại dương. Mô hình đi bộ dưới biển để khám phá đại dương ấy chỉ bằng một chiếc mũ lặn chứa oxy, hay Flyboat búng mình lên không, kéo dù trên cao và cùng lướt sóng với mô tô nước…Thiên đường giải trí trên biển độc nhất ở Nha Trang nói riêng và cả nước nói chung chắc chắn sẽ là điểm đến của bao người.

c_500_246_16777215_00_images_170417_thienduong4.jpg

 

c_500_452_16777215_00_images_170417_thienduong5.jpg

Bài, ảnh:  VIỆT TRƯỜNG

Tạp Chí Du Lịch

https://tcdulichtphcm.vn/home/lu-hanh/san-pham-moi/5596-nha-trang-da-co-thien-duong-giai-tri-bien

MerPerle Hon Tam Resort had a new direct water supply from the mainland

35237392_10204703432422706_4580950596802052096_o

In a beautiful sunny day of June 13th, 2018 on Hon Tam Island (simply known as Silkworm Island) an inauguration ceremony on new direct water supply from the mainland was hosted by Hon Tam Nha Trang Sea Joint Stock Company which owns MerPerle Hon Tam Resort.

This project was invested for VND 22 billion (roughly equivalent to USD 01 million) and will greatly benefit the resort as it can now get the water directly from the mainland in Nha Trang to ensure the high quality of water is sufficiently provided to valued staying guests in terms of water pressure and speed.

In previous years, the water had been indirectly obtained from Tri Nguyen Island where the water supply was pumped from the mainland.

The project was under construction for almost two months from April to early June 2018 and went beyond the expectation of the Group as it saved for 50 days.

Attending the ceremony was the presence of representatives of Khanh Hoa Provincial Party Committee and People’s Committee, Nha Trang City Party Committee and People’s Committee, Khanh Hoa Provincial Water Supply Company, Khai Vy Group, Hon Tam Nha Trang Sea Joint Stock Company, Minh Thong Company that had completed the project perfectly and so on.

Speaking at the ceremony, Mr. Doan Van Trang, Chairman of Khai Vy Group (the mother company of Hon Tam Nha Trang Sea Joint Stock Company) said: “The new water supply will help to enhance the service quality thus creating higher guests satisfaction”. “It can be seen as a strong momentum to do many other things to bring the level of guest comfort to a new height”, he added.

Khai Vy Group is the mother company of MerPerle Resorts & Hotels, a portfolio of a boutique collection in prime locations in vibrant Ho Chi Minh City and the coastal city of Nha Trang. Soon-to-be properties consist of a Courtyard By Marriott Nha Trang Hon Tam Resort.

The Group originated from manufacturing wooden interiors. After a number of years on developing and integrating into global markets, its high-quality and standardized wood products have penetrated and entered into well-known retail stores in Europe and US through leading importers such as Home Depot, Ikea, Lowe, Carrefour, Metro, Target…and it now ranks in top 10 leading Vietnamese manufacturers in wood processing and exporting to the world market.

MerPerle Resorts and Hotels is a leading accommodation brand in Vietnam that provides luxurious tourist experience based on the business philosophy of bringing the guests with a diversified range of products and outstanding service which create a unique experience and a feeling of being belonged with the Vietnamese culture and nature.

MerPerle Hon Tam Resort is the “oasis” nestled in the tropical breezy hills of Hon Tam Island. Surrounded by scenic evergreen hills, the resort has a spectacular view down the turquoise gem that is the famous Nha Trang Bay.

Located isolatedly on a beautiful island in the tourism city of Nha Trang, MerPerle Hon Tam Resort is somewhat a destination of your-must choice for a hideaway from the bustling city life, a seek for couple romance or simply a family rest and relax or even any reasons.

At MerPerle Hon Tam Resort, guest satisfaction is the top priority and the team continuously are working hard toward enhancing the resort image and building a great brand name by providing better care of guests.

 

35227208_10204703432582710_8536862398382866432_o

35283740_10204703432222701_2673978292675018752_o

MERPERLE HON TAM RESORT HONORED AS BEST FAMILY HOTEL 2017

On 21st October 2017, Merperle Hon Tam Resort Nha Trang, for the first time, has been honored with the Best Family Hotel 2017 Award given by Ctrip.com and 95% recommended by a mass number of travelers during the year 2016. The event took place at W Shanghai – The Bund, China.

Ctrip Travellers Top Spots 2017

“We are very honored to be one of three hotels and resorts in Vietnam achieving this award from Ctrip.com only in 2017” said Dai Phan, Group Sales & Marketing Director of Merperle Resorts & Hotels. Also in the central office of Merperle Resorts & Hotels Group in Ho Chi Minh City, Tino Tuan, General Manager of MerPerle Hon Tam Resort added “ It is one of the exciting events in 2017 and we are very delighted to have been honored by Ctrip, a leading giant in travel industry.

 

Ctrip.com is the first of Asia’s top online travel agents. Whether you’re a leisure traveler, going on a business trip or looking to set up a corporate travel account, Ctrip.com helps you travel the world with cheap flights, discount hotel reservations, etc…

 

MerPerle Resorts and Hotels is a leading accommodation brand in Vietnam that provides luxurious tourist experience based on the business philosophy of bringing the guests with a diversified range of products and outstanding service which create a unique experience and a feeling of being belonged with the Vietnamese culture and nature.

 

MerPerle Hon Tam Resort is the “oasis” nestled in the tropical breezy hills of Hon Tam Island. Surrounded by scenic evergreen hills, the resort has a spectacular view down the turquoise gem that is the famous Nha Trang bay.

 

Located isolatedly on a beautiful island in the tourism city of Nha Trang, Merperle Hon Tam Resort is somewhat a destination of your-must choice for a hideaway from the bustling city life, a seek for couple romance or simply a family rest and relax or even any reasons.

 

At MerPerle Hon Tam Resort, guest satisfaction is the top priority and the team continuously are working hard toward enhancing the resort image and building a great brand name by providing better care of guests.

CONSTRUCTION CONTRACT SIGNING CEREMONYOF 4-STAR HOTEL PROJECT COURTYARD BY MARRIOTT NHA TRANG HÒN TẰM RESORT

On the 22nd of May, 2018 at MerPerle Crystal Palace Hotel, Phu My Hung, District 7, Ho Chi Minh City, a new construction contract was signed for a 4-star hotel, Courtyard by Marriott Nha Trang Hòn Tằm Resort which is located on Hon Tam Island between Hon Tam Nha Trang Sea Joint Stock Company and Saigon Construction and Architecture Joint Stock Company (Saigoncons)

_W9A3656

_W9A3686

_W9A3695

 

_W9A3703

_W9A3705

 

MerPerle Resorts & Hotels is a chain of resorts, hotels and restaurants which situate at prime locations in the paradise city of Nha Trang, Da Lat and Ho Chi Minh City of 4-5 star ranking. With a great desire to provide domestic and international travelers with a wide ranges of products and services, we decided to invest in this hotel project, Courtyard by Marriott Nha Trang Hon Tam Resort boasting 362 rooms & suites on the East side of Hon Tam Island, together establishing a rest and relax complex

HTKV03S

 

The hotel was designed by GSA, a leading Australian design company, to be managed by Marriott International Inc., was inspired by the image of the dragonfly that skillfully adapts to the environment and reflects itself to be the hotel shape which is surrounded in privacy on the East side of Hon Tam Island. The total investment is estimated to be reached to 50 million USD.

HTKV01S

The project was set to be under construction in the second quarter of 2018 and is supposed to be inaugurated in 2019 promising an ideal destination for those traveling to Nha Trang in the coming time.

IMG_0808

IMG_0811

Khu du lịch Hòn Tằm nhận giải The Guide Awards

Vừa qua, ngày 19/10/2018, trong Liên hoan Các doanh nghiệp trong ngành du lịch lần thứ 19 được Thời báo Kinh tế Việt Nam tổ chức, vinh danh 110 thương hiệu thuộc 4 nhóm sản phẩm, dịch vụ du lịch do độc giả của The Guide – Ấn phẩm hàng đầu dành cho du khách đến Việt Nam, thuộc nhóm các ấn phẩm của Thời báo Kinh tế Việt Nam – bình chọn do có những đóng góp tích cực cho sự phát triển của ngành du lịch Việt Nam trong năm 2017- 2018. Khu du lịch Hòn Tằm, Nha Trang ( Merpele Hon Tam Resort) đã được vinh danh nhận giải là Khu nghỉ dưỡng có cảnh biển tuyệt đẹp và kiến trúc độc đáo (wonderful panoramic sea views amid tasreful Viet Nam architecture).

b_0_0_0_00_images_211018_hontam1

 

Ông Phạm Minh Nhựt – Tổng Giám đốc Hòn Tằm nhận giải thưởng

 Khu du lịch Hòn Tằm đi vào hoạt động 11 năm nay, hiện là điểm đến du lịch xanh và nghĩ dưỡng 5 sao được du khách trong và ngoài nước đánh giá cao.b_0_0_0_00_images_211018_hontam2.jpg

MerPerle Resorts & Hotels signed contract with Marriott International Group

On July 12th 2017 at Hon Tam Island Resort, Hon Tam Nha Trang Sea Joint Stock Company and Marriott International Inc. signed the management contract related to the new hotel Courtyard by Marriott Nha Trang Hon Tam Resort which will be built on this beautiful island.

Courtyard by Marriott Nha Trang Hon Tam Resort is an upscale hotel with 373 rooms and investment value up to USD 50 million, will be managed by the famous hotel group Marriott International Inc. The hotel is planned to be built in 2018 and starts operation in 2020.

Hon Tam Island is established in 2006, and had gradually built up its reputation as an important destination of domestic and international guests with two separate areas: The MerPerle Sparkling Waves Daily Tour Area, and The MerPerle Hon Tam Resort with 49 bungalows and luxurious 15 villas.

Marriott International is the most powerful hotel group in the world with more than 5,700 hotels and more than 1,1 million rooms all over the world, boasting of 30 plus top hotel brands. Obviously it is the best choice for any hotel owner.

Courtyard by Marriott history: Over 30 years ago in Atlanta, Georgia, Courtyard started a revolution in travel, with the first hotel created just for business travelers. Since then, business and travel have evolved and so have the needs of the guests. They want more from their hotel experience, and Courtyard is delivering on that, with lively social spaces and ways to just enjoy and relax. And now, with over 1,140 hotels in 42 countries, Courtyard is everywhere today’s traveler need.

  Courtyard by Marriott Nha Trang Hon Tam Resort will offer to our valued guests more options to experience in their holidays. For Hon Tam Nha Trang Sea Joint Stock Company, choosing Marriott International Group to manage our hotel will upgrade the service quality and respond to all the needs of various groups of domestic and international guests.

 

 

 

 

 

 

 

http://theshutterwhale.com/blog/2017/7/12/courtyard-by-marriott-nha-trang-hon-tam-resort-to-open-in-2020

 

http://www.baokhanhhoa.com.vn/english/tourism/201707/marriott-international-to-manage-courtyard-by-marriott-nha-trang-hon-tam-resort-8047190/

MERPERLE HON TAM RESORT WON LUXURY RESORT OF THE YEAR 2017 AWARD

Last week in Nha Trang city on Oct 12, 2017, MerPerle Hon Tam Resort  was honored to receive an award as Luxury Resort of the Year 2017 after almost one year nominating process by Luxury Travel Guide conducting surveys/reviews from global business professionals and community.

1

The award reflected and recognized great efforts by the whole team at MerPerle Hon Tam Resort in providing high quality service and exceeding guest satisfaction while maintaining its facilities in good working order thus creating ultimate comfort.

MerPerle Hon Tam Resort is the “oasis” nestled in the tropical breezy hills of Hon Tam Island. Surrounded by scenic evergreen hills, the resort has a spectacular view down the turquoise gem that is the famous Nha Trang bay.

Located isolatedly on a beautiful island in the tourism city of Nha Trang, Merperle Hon Tam Resort is somewhat a destination of your-must choice for a hideaway from the bustling city life, a seek for couple romance or simply a family rest and relax or even any reasons.

cup

This is the third year in a row MerPerle Hon Tam Resort won this prestigious award. “We are very encouraged and highly motivated to keep up with what is being done well” said Tino Tuan, MerPerle Hon Tam Resort General Manager. “We are committed to going from good to great” he added.

The Luxury Travel Guide is an exclusive resource for the affluent traveler. It recognises and celebrates excellence across all sectors of the affluent travel and tourism industry by presenting Luxury Hotel Awards, Luxury Awards, and well-known Global Luxury Travel Awards.

bang khen

At MerPerle Hon Tam Resort, guest satisfaction is the top priority and the team continuously are working hard toward enhancing the resort image and building a great brand name by providing better care of guests.

LAUNCHING OF SEA SPORT GAMES IN HON TAM ISLAND

4O1A5629

You have probably seen performances featuring talented and funny dolphins. You may have even ridden a dolphin before? However, have you ever considered what it would feel like to be in the stomach of a dolphin and feel its natural movement around you? That sounds incredible! You can experience this at Hon Tam, a well-known island off the coast of Nha Trang.

 4O1A5883

Hon Tam island offers 2 Seabreachers—two-seat submersible watercraft—for customers to rent. Seabreacher Z is shaped like a dolphin and Seabreacher Y like a shark. Each is 5.18 meters long and nearly 1 meter wide. They can glide at a speed of 65 km/h on the surface of the water and submerge 1.5 meters. The Hon Tam Nha Trang Sea Joint Stock Company ordered the Seabreacher Z and Seabreacher Y from the US and has the exclusive rights to exploit them out for two years, starting April 16, 2017. Interestingly, US President Donald Trump also owns a Seabreacher.

 

4O1A5714

 

 

4O1A5973

http://www.vntravellive.com/news/den-dao-hon-tam-cuoi-ca-heo-13257.html

LAUNCHING OF SEA SPORT GAMES IN HON TAM ISLAND

You have probably seen performances featuring talented and funny dolphins. You may have even ridden a dolphin before? However, have you ever considered what it would feel like to be in the stomach of a dolphin and feel its natural movement around you? That sounds incredible! You can experience this at Hon Tam, a well-known island off the coast of Nha Trang.

Hon Tam island offers 2 Seabreachers—two-seat submersible watercraft—for customers to rent. Seabreacher Z is shaped like a dolphin and Seabreacher Y like a shark. Each is 5.18 meters long and nearly 1 meter wide. They can glide at a speed of 65 km/h on the surface of the water and submerge 1.5 meters. The Hon Tam Nha Trang Sea Joint Stock Company ordered the Seabreacher Z and Seabreacher Y from the US and has the exclusive rights to exploit them out for two years, starting April 16, 2017. Interestingly, US President Donald Trump also owns a Seabreacher.

http://www.vntravellive.com/news/den-dao-hon-tam-cuoi-ca-heo-13257.html